Delicatessen Daniël Talboom
DelicatessenTalboom werd opgericht op 17 maart 1988.

Gestart als delicatessenzaak met een uitzonderlijk aanbod van binnen- en buitenlandse charcuterie, een groot assortiment aan Europese kazen en een ruime keuze aan zelfbereide gerechten.

Dankzij de kwaliteit en de variëteit van ons gamma "bereidingen uit eigen keuken" hebben we een samenwerking kunnen opzetten met de tophotels in Antwerpen en Brussel.

Vanaf 2000 hebben we ons volledig toegelegd op de door ons bereide delicatessen en buffetten. Alles wordt uiteraard vervaardigd in eigen atelier met marktverse producten.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven op bestelling.
Een overzicht van onze producten vindt u hier : aanbod.

Indien u bijkomende informatie of een prijsofferte op maat wenst kunt u ons bereiken via contact.

Veel culinair plezier gewenst,
Daniël Talboom & Ilse Heijens


SPECIALE GELEGENHEDEN 2017
zie onder "Aanbod" en kies dan "Buffetten"